Search Engine Advertising

Wil jij in korte tijd meer bezoekers en klanten vanuit zoekmachines zoals Google, maar weet je niet goed waar je moet beginnen?  Dan kun je bij ons je SEA uitbesteden. SEA staat voor Search Engine Advertising; adverteren in zoekmachines zoals Google. Door te adverteren in Google komt jouw advertentie bovenaan te staan wanneer iemand naar jouw product of dienst op zoek is. Zo krijg je meer naamsbekendheid en word je sneller gevonden door jouw doelgroep.

SEA uitbesteden

Op Google adverteren kun je uiteraard zelf doen, waarbij je gebruik maakt van advertentieprogramma’s zoals Google Ads. Echter zijn deze programma’s vrij uitgebreid en complex, dus wil je wellicht liever het gedeelte Google Ads uitbesteden, zodat jij jezelf volledig op je business kunt focussen. Bij Ivy Digital Marketing hebben we veel ervaring met SEA en hebben we kennis van verschillende trucs en tools. Google Ads (voorheen Google AdWords) uitbesteden bij Ivy is dan ook een goede oplossing wanneer je zelf niet voldoende kennis of geen tijd hebt voor SEA, maar toch je naamsbekendheid wilt vergroten en online wilt opvallen bij jouw doelgroep. Als je je SEA campagnes uitbesteed aan ons, gaan onze specialisten voor je aan de slag met twee doelen: een beter online resultaat boeken en de efficiëntie maximaliseren wat betreft je SEA budget. We zetten doelgerichte campagnes op, om zo een optimale omzet te behalen. Wij houden je daarbij continu op de hoogte van de resultaten.

internet marketing bureau

Google Ads kosten

Je Google Ads kosten zijn afhankelijk van je doelstellingen en ambities. Over het algemeen bestaan de kosten voor Google Ads uit opstartkosten (voor het inrichten van je account & campagnes) en doorlopende kosten voor de optimalisatie van je account. We starten altijd met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Op basis daarvan richten we je campagnes in met uitnodigende en onderscheidende advertenties. Vanaf het moment dat de advertenties online staan monitoren en optimaliseren we je campagnes voortdurend. Ook testen we met verschillende advertenties en optimaliseren we jouw SEA budget en biedingen, voor een optimaal resultaat. Wij gaan voor duurzame relaties en werken met een doelgerichte, flexibele aanpak. Wij willen het beste voor jou en jouw online succes. Samen klimmen we omhoog en zorgen we voor jouw online groei.

Samenwerken?

Wil jij je SEA uitbesteden en alvorens een gratis Google Ads review? Neem dan contact op en ontvang vrijblijvend een rapport vol met verbeterpunten van ons!

Ons team

Arie Joosse

Mede-eigenaar | Online marketing strateeg
Rick Droger Ivy

Rick Droger

Online marketing strateeg

Charella Tupanwel

Online marketeer
Lisanne Lucassen

Lisanne Lucassen

Online marketeer

Hilde Harinck

Content marketeer
Milan Vos communicatie

Milan Vos

Content marketeer

Lianne Zwijnenberg

Content marketeer
Levy van 't Hoogt Ivy

Levy van ’t Hoogt

Online marketeer
Anne Neels Ivy

Anne Neels

Stagiaire content marketing
Jacco de leeuw Ivy

Jacco de Leeuw

Mede-eigenaar | Adviseur

Jaap Walhout

Mede-eigenaar | Adviseur