Ons verhaal

Ivy is ontstaan vanuit een passie voor online marketing. Als spin-off van Nedbase, een full-service digital agency met een indrukwekkend trackrecord in het bouwen van websites applicaties en webshops, focussen wij ons als Ivy specifiek op het realiseren van online resultaten. Het zit zelfs in onze naam: Ivy. Engels voor ‘klimop’. En dat is precies waar wij voor staan! Samen klimmen we omhoog en laten we je organisatie bloeien. We focussen op jouw online groei, gaan voor duurzame relaties en werken met een doelgerichte maar flexibele online marketing aanpak. We nemen onze opdrachtgevers stap voor stap mee in de wereld van digitale marketing en zorgen dat het goed geregeld wordt en daarnaast ook te begrijpen is.

Elke dag willen we een beetje beter worden. Onze collega’s krijgen veel verantwoordelijkheid en vrijheid. We stimuleren persoonlijke groei en ontwikkeling, want we zijn ervan overtuigd dat dit resulteert in de groei van onze klanten. Daarnaast vinden we persoonlijk en intensief contact met onze klanten enorm belangrijk. Hetzij remote (op afstand) of aan tafel.

Specialistisch & strategisch

Als echte vakidioten weten we precies hoe online marketing werkt. Of het nu gaat om een betere vindbaarheid, adverteren in Google, marketing automation of het optimaliseren van je webshop; we hebben er een specialist voor in huis. Komt Google met een nieuwe update? Of zijn er nieuwe mogelijkheden binnen Facebook? We zitten bovenop de laatste ontwikkelingen.

Al die verschillende specialismes in online marketing maken het bepalen van een goede strategie complex. Waar moet je beginnen? Ook daar helpen we je bij. Want online succes begint bij een goede online marketing strategie. Wat zijn je doelen? Welke kanalen kun je inzetten en op welke KPI’s moet je sturen? Wij zitten er bovenop en helpen je bij het bepalen van jouw strategie. Het resultaat? Online groei waar je blij van wordt.

Ons team

Arie Joosse

Mede-eigenaar | Online marketing strateeg
Ariska van Leerzem

Ariska van Leerzem

Online marketing strateeg
Rick Droger Ivy

Rick Droger

Online marketing strateeg

Charella Tupanwel

Online marketeer
Lisanne Lucassen

Lisanne Lucassen

Online marketeer

Hilde Harinck

Content marketeer
Milan Vos communicatie

Milan Vos

Content marketeer

Lianne Zwijnenberg

Content marketeer
Ilse van der Meulen

Ilse van der Meulen

Online marketeer
Levy van 't Hoogt Ivy

Levy van ’t Hoogt

Online marketeer
Anne Neels Ivy

Anne Neels

Stagiaire content marketing
Jurian Tanis Ivy

Jurian Tanis

Stagiair online marketing
Jacco de leeuw Ivy

Jacco de Leeuw

Mede-eigenaar | Adviseur

Jaap Walhout

Mede-eigenaar | Adviseur

Onze 5 beloftes

1. Hoog kennisniveau
Blijven leren is in online marketing essentieel. We blijven onszelf continu ontwikkelen, door regelmatige kennissessies en trainingen. Zo blijven wij en jij op de hoogte van de nieuwste trends, updates en tactieken.

2. Proactief & vindingrijk
We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden voor jouw groei. We zijn nooit klaar met optimaliseren en dagen onszelf continu uit om jouw online resultaat naar een hoger niveau te tillen.

3. Transparant & meetbaar
Transparantie is key voor een goede samenwerking. We bespreken elke maand in begrijpelijke taal met je waar we mee bezig zijn en wat de resultaten daarvan zijn. Via ons online dashboard kun je op elk moment van de dag de resultaten van ons werk bekijken.

4. Nergens aan vast
We zijn dusdanig overtuigd van onze toegevoegde waarde, dat onze samenwerkingen maandelijks opzegbaar zijn. We werken het liefst met klanten die ook graag met ons werken. Je zit dus nergens aan vast.

5. Korte lijntjes
Je hebt één aanspreekpunt, maar kunt terugvallen op een heel team van specialisten. We werken niet met projectmanagers, maar je schakelt direct met jouw online marketing specialist. Op een persoonlijke en nuchtere manier.

“Dankzij de specialistische kennis binnen het team van Ivy hebben we mooie posities kunnen behalen in Google en zijn onze bezoekersaantallen flink gegroeid.” Alessio Agnoli, Eigenaar Pastaficio.nl
“Met Ivy werken we op een fijne manier aan de korte termijn doelstellingen (via tijdelijke campagnes) én de lange termijn doelstellingen (via SEO en landingspagina's) van Laudame Financials!” Niels van der Plas, Marketing- en communicatieadviseur bij Laudame Financials
Logo Icon