Online marketing uitbesteden

Online succes begint bij een goede online marketing strategie. SEO, SEA, CRO, social media, marketing automation… De mogelijkheden zijn eindeloos, maar waar begin je? Wij helpen je daarbij. In plaats van losse kanalen kijken we naar de complete marketing mix. Als eerste kijken we naar jouw bedrijf en doelgroep. Bijvoorbeeld wat je product of dienst is, hoe je jezelf positioneert en hoe jij jezelf onderscheidt ten opzichte van je concurrent. Op basis daarvan kijken we naar de kansen voor jouw bedrijf, die we vervolgens omzetten in een plan met concrete doelstellingen en een duidelijke aanpak.

Waarom online marketing uitbesteden bij Ivy?

Wil jij jouw online marketing uitbesteden bij ons, dan creëren wij een oplossing die het beste bij jouw bedrijf, doelgroep en ambities past. Onze maatwerk aanpak helpt jouw organisatie groeien. Wij gaan voor duurzame relaties en werken met een doelgerichte, flexibele online marketing aanpak. Wij willen het beste voor jou en jouw online succes en samen klimmen we omhoog en zorgen we voor jouw online groei. Al onze online marketeers hebben de online marketing disciplines in huis en daarnaast heeft ieder zijn of haar eigen expertise. Samen met jou werken we naar het hoogst haalbare en daarom zijn wij de ideale partner om jouw online marketing uit te besteden!

Online marketing uitbesteden kosten

De kosten voor online marketing uitbesteden zijn afhankelijk van welke van onze diensten je wilt afnemen en in hoeverre je jouw online marketing wilt uitbesteden. Wil je jouw complete online marketing aan ons uitbesteden of wil je slechts één element van online marketing aan ons uitbesteden? Afhankelijk van jouw budget kunnen wij je een voorstel doen voor welke werkzaamheden wij voor jou kunnen oppakken. Voordeel is dat de resultaten geheel meetbaar zijn, waardoor je precies kunt zien wat je terugkrijgt voor de investering die je doet.

Ons team

Arie Joosse

Mede-eigenaar | Online marketing strateeg
Ariska van Leerzem

Ariska van Leerzem

Online marketing strateeg
Rick Droger Ivy

Rick Droger

Online marketing strateeg
Ellen de Jonge Ivy

Ellen de Jonge

Online marketeer

Charella Tupanwel

Online marketeer
Lisanne Lucassen

Lisanne Lucassen

Online marketeer

Hilde Harinck

Content marketeer

Lianne Zwijnenberg

Content marketeer
Milan Vos communicatie

Milan Vos

Content marketeer
Ilse van der Meulen

Ilse van der Meulen

Online marketeer
Anne Neels Ivy

Anne Neels

Stagiaire content marketing
Jurian Tanis Ivy

Jurian Tanis

Stagiair online marketing
Jacco de leeuw Ivy

Jacco de Leeuw

Mede-eigenaar | Adviseur

Jaap Walhout

Mede-eigenaar | Adviseur

Samenwerken?

Wil jij jouw online marketing uitbesteden aan Ivy Digital Marketing? Neem dan contact op met één van onze online marketing specialisten en kom vrijblijvend bij ons langs voor een kennismaking. Wij helpen je graag!