Ivy Digital Marketing is een online marketing bureau met gedreven, ambitieuze en enthousiaste online marketeers, en een focus op het realiseren van online groei. Wij helpen je graag verder als je op zoek bent naar meer bezoekers op je website, meer aanvragen en een hogere online omzet. We werken voor veel diverse en uiteenlopende opdrachtgeversGroot of kleinprofit of non-profitsamen met jou helpen we jouw online ambities waar te maken! Of het nu gaat om het verbeteren van je vindbaarheid in Google, het promoten van jouw producten of diensten door middel van Affiliate marketing, of het adverteren op bijv. Facebook Ads om je naamsbekendheid te vergrotenWij helpen je graag met het bereiken van je doelstellingen! 

Specialistisch en strategisch online marketing bureau

Online zijn er talloze mogelijkheden waardoor je al gauw door de bomen het bos niet meer ziet. SEO, SEA, marketing automation, conversie optimalisatie… Waar begin je? Veel ondernemers laten online dan ook kansen liggen. De specialisten binnen ons internet marketing bureau bepalen samen met jou een helder doel, voordat we aan de slag gaan met een effectieve online marketing campagne. We stippelen een slimme online marketing strategie uit om je doelen te bereiken, op basis van jouw ambities. We kijken naar je product of dienst, je doelgroep en de concurrentie en op basis daarvan gaan we aan de slag. Afhankelijk van jouw doel, maken we samen een keuze welke online marketing kanalen we gaan inzetten. Jouw resultaat staat voorop en de specialisten binnen ons online marketing bureau hebben alle kennis in huis. We verliezen je rendement geen moment uit het oog! 

“Dankzij de specialistische kennis binnen het team van Ivy hebben we mooie posities kunnen behalen in Google en zijn onze bezoekersaantallen flink gegroeid.” Alessio Agnoli, Eigenaar Pastaficio.nl
Logo Icon

Onze expertises

Elke specialist binnen ons online marketing bureau heeft zijn of haar eigen expertise. Zo hebben wij met ons team alle online marketing disciplines in huis en kunnen we vrijwel elk online marketing vraagstuk aan. Wij ontzorgen maximaal en met onze persoonlijke en nuchtere focus op resultaat, werken we samen met jou toe naar het hoogst haalbare. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ruim 90% van alle aankopen, waaronder óók offline aankopen, start bij een online zoekopdracht in Google. Het is dan ook cruciaal om een goede vindbaarheid in Google te hebben voor jouw doelgroep. Als je zonder te adverteren meer bezoekers naar je website wilt trekken, dan is SEO de oplossing voor jou! 

Zoekmachine adverteren (SEA)

De beste positie in Google hebben door middel van pakkende en uitnodigende advertentieteksten. Je bereikt je potentiële klanten door doelgericht te adverteren op specifieke zoektermen die interessant zijn voor jouw bedrijf. Wij testen met verschillende advertenties en optimaliseren je budget en biedingen voor een optimaal resultaat. 

Social media adverteren

Social media kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Dit zijn dan ook de ideale kanalen om jouw doelgroep te bereikenHet voordeel van Social media adverteren is dat je je doelgroep heel specifiek kunt afkaderen en zo zeer effectieve online campagnes kunt creëren.  

Amazon & Bol.com

Online marketplaces zoals Amazon en Bol.com zijn perfecte online marketing kanalen voor webshops. Op deze platformen kun je gemakkelijk je producten of diensten aanbieden aan een groot publiek. 

Naast bovenstaande expertises, helpt ons online marketing bureau organisaties ook met het verhogen van conversie. Dit doen we door middel van conversie optimalisatie, marketing automation, e-mailmarketing, display advertising en affiliate marketing. Onze online marketeers staan voor je klaar!

Ons team

Arie Joosse

Mede-eigenaar | Online marketing strateeg
Ariska van Leerzem

Ariska van Leerzem

Online marketing strateeg
Rick Droger Ivy

Rick Droger

Online marketing strateeg
Ellen de Jonge Ivy

Ellen de Jonge

Online marketeer

Charella Tupanwel

Online marketeer
Lisanne Lucassen

Lisanne Lucassen

Online marketeer

Hilde Harinck

Content marketeer

Lianne Zwijnenberg

Content marketeer
Milan Vos communicatie

Milan Vos

Content marketeer
Ilse van der Meulen

Ilse van der Meulen

Online marketeer
Anne Neels Ivy

Anne Neels

Stagiaire content marketing
Jurian Tanis Ivy

Jurian Tanis

Stagiair online marketing
Jacco de leeuw Ivy

Jacco de Leeuw

Mede-eigenaar | Adviseur

Jaap Walhout

Mede-eigenaar | Adviseur

Samenwerken?

Wil jij jouw online marketing uitbesteden aan een specialistisch en strategisch online marketing bureau? Neem dan contact op met één van onze online marketing specialisten en kom vrijblijvend bij ons langs voor een kennismaking. Wij helpen je graag!