Wil jij jouw online doelen realiseren en jouw internet marketing uitbesteden aan enthousiaste en ambitieuze online marketeers? Wij van Ivy Digital Marketing helpen je graag verder wanneer je beter vindbaar wilt zijn in Google, meer conversies wilt genereren en een hogere online omzet wilt behalen. Wij als internet marketing bureau werken voor veel uiteenlopende, diverse opdrachtgevers. Of ze nou groot of klein zijn, profit of non-profit; wij zijn van alle markten thuis en helpen jou met het bepalen van je strategie, het bereiken van je doelstellingen en daarmee het realiseren van jouw online ambities. Onze internet marketing specialisten staan voor je klaar!

Strategische en specialistische internet marketing

Online zijn er talloze mogelijkheden op gebied van internet marketing. SEO, SEA, conversie optimalisatie, marketing automation… Al deze verschillende specialismes binnen de internet marketing maken het definiëren van een goede online marketing strategie ingewikkeld. Dat is waar onze internet specialisten aan bod komen. Wij helpen jou, alvorens het opzetten van een effectieve internet marketing campagne, om jouw internet marketing strategie en doelen te bepalen. Daarna kijken we, afhankelijk van jouw doelen en ambities, welke online marketing kanalen je kunt inzetten. Op basis van jouw producten of diensten, je doelgroep en de concurrenten gaan we aan het werk. Jouw resultaat staat voorop en ons online marketing bureau heeft alle kennis in huis om het beste resultaat te behalen!

Onze expertises

Ons team bestaat uit verschillende online marketeers met ieder zijn of haar eigen expertise. Zo kunnen we vrijwel elk online marketing vraagstuk aan. Bovendien schakel je direct met de specialist. Zo houden we de lijntjes lekker kort.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO staat voor Search Engine Optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie. Dit is een reeks van marketing technieken die ervoor zorgen dat je website beter vindbaar wordt in zoekmachines als Google. Aangezien tegenwoordig ruim 90% van alle online én offline aankopen bij een zoekmachine start, is het voor organisaties essentieel om goed vindbaar te zijn in de zoekmachines!

Zoekmachine adverteren (SEA)

Met SEA adverteer je doelgericht op specifieke zoekwoorden die voor jou relevant zijn. Zo kun je potentiële klanten bereiken die op zoek zijn naar jouw product of dienst. SEA is ontzettend doelgericht en leidt direct tot resultaat. Met Google Ads heb je altijd de volledige controle over je budget en je bereik.

Social media adverteren

Social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn bieden veel mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken. Dankzij de uitgebreide targetingsopties kun je heel specifiek je doelgroep selecteren en creëer je effectieve online campagnes.

Amazon & Bol.com

Online marketplaces zoals Amazon en Bol.com zijn ideale online marketing kanalen voor webshops. Via deze grote platformen kun je eenvoudig je aanbod aanbieden en verkopen aan een groot publiek.

Daarnaast helpen we organisaties met conversie optimalisatie, marketing automation, e-mailmarketing, display advertising en affiliate marketing. Voor online marketing specialisten ben je bij ons aan het goede adres!

Ons team

Arie Joosse

Mede-eigenaar | Online marketing strateeg
Rick Droger Ivy

Rick Droger

Online marketing strateeg

Charella Tupanwel

Online marketeer
Lisanne Lucassen

Lisanne Lucassen

Online marketeer

Hilde Harinck

Content marketeer
Milan Vos communicatie

Milan Vos

Content marketeer

Lianne Zwijnenberg

Content marketeer
Levy van 't Hoogt Ivy

Levy van ’t Hoogt

Online marketeer
Anne Neels Ivy

Anne Neels

Stagiaire content marketing
Jacco de leeuw Ivy

Jacco de Leeuw

Mede-eigenaar | Adviseur

Jaap Walhout

Mede-eigenaar | Adviseur

Afspraak maken?

Wil je jouw internet marketing uitbesteden aan een strategisch en specialistisch internet marketing bureau? Neem dan vrijblijvend contact met één van onze internet marketing specialisten! Kom bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een goede kop koffie. Wij helpen je graag verder!