De onderdelen van SEO

SEO bestaat uit de 3 factoren waarvan je positie in Google afhangt, namelijk:

1. De content
Er wordt wel eens gezegd: “Content is king”. En dat klopt als een bus. Wanneer je in Google iets zoekt, wordt het best en meest relevante resultaat als eerste weergegeven. Die relevantie wordt bepaald door middel van je content (teksten en afbeeldingen). Heb jij een ontzettend interessante en relevante tekst geschreven over een heel specifiek onderwerp? Dan is de kans groot dat jij daarmee je positie in Google vergroot.

2. Technische optimalisatie
Naast het hebben van relevante content, is het op orde hebben van de techniek van je website ook een belangrijk onderdeel. Als je website technisch niet in orde is, kan Google wellicht je website niet bezoeken en zo ook niet bepalen of je content relevant is. Al heb je dus fantastische content op je website; als Google jouw website niet kan bezoeken vanwege een technische fout, zul je nooit hoger in Google komen.

3. Autoriteit (off-site SEO)
Naast de techniek en de content kijkt Google ook naar de autoriteit van je website. Wanneer google ziet dat jouw website erg populair is, zul je ook hoger scoren in Google. Deze populariteit wordt gemeten aan de hand van links van externe websites naar jouw website toe. Heb jij veel inkomende linkjes van relevante websites die zelf ook een hoge autoriteit hebben? Dan vergroot dit je kansen op een hoge positie enorm.

De specifieke details omtrent SEO veranderen voortdurend en worden zo’n 500-600 keer per jaar geüpdatet door Google. De specialisten van Ivy Digital Marketing volgen de veranderingen voor SEO op de voet en plaatsen deze in perspectief voor de markt in zowel zeeland als ver daarbuiten. Nieuwsgierig wat zoekmachine optimalisatie voor jullie kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Voordelen van een SEO partner in Zeeland

  • Optimale online zichtbaarheid
  • Continu op de hoogte van ontwikkelingen in Zeeland
  • Gemakkelijk bereikbaar en korte lijnen als Google Partner
  • Optimale zoekmachine optimalisatie voor Nederlandse én Zeeuwse markt
  • Internet marketing bureau met eigen SEO specialisten

Waarom is Ivy dé SEO partner in Zeeland?

  • We hebben passie voor online. Het zit in ons DNA.
  • Kennis van het online landschap in Zeeland
  • Alle expertises onder één dak
  • Ivy is gecertificeerd als Google Partner

Kom jij bij ons om de koffie?

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen op gebied van SEO? Of heb je andere vragen over online marketing? Wij zitten graag eens met jou samen om de mogelijkheden te bespreken, uiteraard onder het genot van een goede kop koffie!