Zoekmachine optimalisatie

De zoekmachine is het startpunt van vrijwel elke customer journey en daarom is een goede vindbaarheid in Google onmisbaar voor online succes. Google maakt gebruik van een algoritme om een bepaalde waarde toe te kennen aan websites. Daarbij zijn er meer dan 200 factoren die een rol spelen. Aan de hand hiervan, kent Google een ranking toe aan jouw website. Bij zoekmachine optimalisatie wordt rekening gehouden met al deze factoren om zo te zorgen dat jouw website zo hoog mogelijk gerankt wordt door Google, waardoor jouw website gemakkelijker vindbaar is voor je doelgroep.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Heb jij geen zin, tijd of onvoldoende kennis om zelf de zoekmachine optimalisatie te doen voor jouw website? Bij Ivy Digital Marketing ben je aan het juiste adres wanneer je je zoekmachine optimalisatie wilt uitbesteden aan experts! Onze SEO-specialisten hebben alles in huis om de zoekmachine optimalisatie van jouw website van A tot Z uit te voeren. Op die manier kun jij als ondernemer alle tijd en energie steken in jouw business in plaats van de telkens terugkerende SEO werkzaamheden. Wij optimaliseren de techniek, content en autoriteit van jouw website die toch ontzettend van belang zijn voor je winst, omzet en nieuwe klanten. We gaan voor duurzame relaties en werken met een doelgerichte maar flexibele aanpak. We willen het beste voor jou en jouw online succes en samen klimmen we omhoog en zorgen we voor jouw online groei!

Zoekmachine optimalisatie kosten

De kosten voor zoekmachine optimalisatie zijn afhankelijk van hoeveel diensten je bij ons afneemt en in hoeverre je website al geoptimaliseerd is. Onder zoekmachine optimalisatie vallen meerdere werkzaamheden. Je kunt dus aan ons je gehele zoekmachine optimalisatie uitbesteden, maar je kunt bijvoorbeeld ook slechts één dienst afnemen. Ivy Digital Marketing biedt verschillende diensten aan op gebied van zoekmachine optimalisatie, waaronder:

  • Zoekwoordenonderzoek en concurrentieanalyse
  • Technische optimalisatie van je website
  • Content optimalisatie van je website (schrijven van SEO teksten)
  • Linkbuilding

Wil jij je zoekmachine optimalisatie uitbesteden door ons? In dat geval maken we als eerste een SEO scan voor je om te weten hoe je website op dit moment presteert. Vervolgens maken wij een voorstel m.b.t. verbeteringen en op die manier leggen we de basis om samen verder te groeien.

Heb je andere vragen over online marketing? Wij denken graag met je mee in een persoonlijk gesprek met een goede kop koffie!